JOHOR PHOTOGRAPHER FOTOBLOG


My name: Johor Wedding Photographer
My Fotopage: http://ayares151.fotopages.com/
About me: I'm a freelance photographer..doing a wedding photography everywhere in Malaysia. Sometime i'm just shoot for hobbies and just for fun while learning what is art in photography.
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D70s
Nikon
Friends:
minaq jinggo
Latest entry:Minaq Jinggo has migrated
FOR THE LATEST NEWS ON JINGGO'S WORKS, PLEASE VISIT http://jinggo-fotopages.blogspot.com I HAVE MIGRATED TO BLOGSPOT View this Fotopage entry
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Farid Tajuddin
Latest entry:Akad Nikah di Jalan Duta, Kuala Lumpur oleh Farid Tajuddin
Omedia Fotografi 012-2276585 View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Impresif Persona Studio Photography
Visit & like us at facebook.com/impresifpersona View this Fotopage entry
zurie zurie
Latest entry:menjaring menjaring
View this Fotopage entry
menjaring
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
avicenna alattas
Latest entry:after 371 days
from 1 child to 3 children.... and fotopages still exist! bravo fotopages! View this Fotopage entry
pikor cute
Latest entry:movie poster
View this Fotopage entry
azlee samad WEDDING PHOTOGRAPHER
Latest entry:Me & My Facebook......
My Facebook : http://www.facebook.com/AzleeSamadPhotography View this Fotopage entry
jeq SevenEightNine
Latest entry:Kemeriahan menyambut Syawal 1431 H di Muar,Johor
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
purb haz
Latest entry:The BoYz
View this Fotopage entry
Adam Hakimi
Tee Jay
Latest entry:Perabut terpakai untuk dijual
Almari buku terpakai untuk dijual. Lokasi : Klang, Selangor Usia : 4 tahun Tujuan jualan : Rumah sempit... Harga : RM80.00 (boleh runding) Hubungi : Tee Jay Telefon : 019-379 9984 e-Mail : teejay@res-qmedia.com Nota: Barangan di dalam tidak termasuk dalam senarai untuk dijual. View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Sueaqmal Mohd Ramli
Latest entry:SUKAN KEMENTERIAN PERDAGANGAN DALAM NEGERI (KPDNKK)
Pada 15 Ogos 2009 di Stadium Taman Pancarona, Presint 18 Putrajaya dengan penglibatan 7 agensi KPDNKK iaitu KPDNKK (HQ), Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), Maktab Kerjasama Malaysia (MKM), Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM), Perbadanan Nasional Berhad (PNB) dan Bank Rakyat. Antara Acara Sukan seperti Futsal Lelaki & Wanita, Bola Jaring, Bola Sepak, Bola Tampar dan Badminton. MyIPO menjadi Naib Juara bola sepak lelaki dan Naib Juara Futsal Wanita. Dan J... View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Ahmad Zaihan Amran
Latest entry:::WEDDING - AHMAD FUAD & KHAIRUN NISA::
SAlam all... lamanya tak update FP ni..... ada sedikit halua mata... Ni set Custom Album client pada bulan Oktober 2009 yang lalu... Pix1 Pix2 Pix3 Pix4 Pix5 Pix6 Pix7 Pix8 Pix9 Pix10 layanz..... View this Fotopage entry
SHANA 4
Johor Professional Photographer and Johor Wedding Photographer
Latest entry:Ida & Ahmad : Engagement Day
Ida & Ahmad Engagement Day on 11 Nov 2011 at Johor Bahru. CAPTUREPIXS STUDIO JOHOR PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER Website : http://www.capturepixs.com.my/ Gallery : http://www.flickr.com/capturepixs Email : capturepixs@yahoo.com View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Abi BaGong and Umi DqNa
Latest entry:Moving foward....
We're moving.... to http://permatahatiumi.blogspot.com/(Permata Hati Umi) View this Fotopage entry
Abi n Dhia
antu jahat
Latest entry:beger beger
View this Fotopage entry
Khaironi Yatim Sharif
Latest entry:Where is UN ? Where is OIC?
“Ya Allah! Hancurkanlah orang-orang kafir dan musyrikin. Berilah rasa takut kepada musuh-musuh kami, musuh-musuh-MU,muliakanlah agama Islam serta kaum muslimin. Rapatkanlah hubungan kasih sayang di dalam sanubari kami dan perbaikilah hubungan kekeluargaan di antara kami serta berilah pertolongan kepada kami di dalam menentang musuh-musuh-MU dan musuh-musuh kaum muslimin.” For other pictures : http://picasaweb.google.com/sejutarindu Aku tak sure berapa lama entry ni boleh bertahan. Entry yang sam... View this Fotopage entry
dboyfotopages photo blog
Latest entry:www.dboystudio.com
:: my fotoblog akan berpindah ke sini :: http://www.dboystudio.com http://dboyfotopages.synthasite.com/ :: masih kekal di http://www.flickr.com/photos/dboyfotopages/=6920[url(Flickr) View this Fotopage entry
sampai sedap..
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
xx Op xx xx Op xx
Latest entry:MASKARA Shorties
MASKARA - Malam Baca Naskah Sindiket Soljah Dan Kawan-kawan Yang Kita Suka. Biasanya kami anjurkan acara baca puisi, sajak, novel, cerpen dan lain-lain di Rumah Pena setiap hari Sabtu minggu pertama, 2 bulan sekali. Kali ni kami anjurkan Shorties - Short Movie. Event ni bulan lepas, baru la ni nak update gambar. View this Fotopage entry
saiful nang
fotografi perkahwinan by Saluddin Ismail
Latest entry:We are move it !!!
Please visit us at..... ArtCreative Photography Tel : 012.7588266 / 019.7628384 Galeri : http://www.flickr.com/artcreative Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com Web : http://www.artcreative.com.my Email : info@artcreative.com.my Professional Wedding Photographer Johor Bahru | Kuala Lumpur | Ipoh View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
aminor azmi
Latest entry:Announcement/Pengumuman
Salam untuk semua. Sudah beberapa bulan, saya tak update di sini. Saya masih aktif berkerja, shoot weddings, events, outings, buat gambar. Semuanya ini boleh diikuti di sini: http://www.aminorazmi.com/blog/ dan di sini: http://www.flickr.com/photos/aminorazmi/ regards aminorazmi 6012-2147681 yahoo messenger id: aminor_azmi email: aminor.azmi@gmail.com View this Fotopage entry
Man Kidal
Fuad Latip
Latest entry:Tutorial Photoshop: Tak Menggerutu Lagi
Bak kata Nabil Raja Lawak.. "Muka cantik tapi kulit tak licin, tak guna. Pakailah berus ajaib". Muka anda banyak jerawat? Muka anda banyak bekas jerawat? Tak jadi masalah. Tak perlu pakai oxy. Tak perlu pakai cream pencuci. Pakai saja Photoshop. Huhuhuhu. Caranya: 1. Masukkan foto 2. Tekan butang Q untuk Quick Mask Mode 3. Tekan butang B untuk brush tool. 4. Brushkan mana2 kulit yang menggerutu tu...huhuhu 5. Tekan butang Q semula untuk ke standard view. 6. Klik Shift + Ctrl + i untuk inve... View this Fotopage entry
ezham hussin
Latest entry:Back To Wedding?
Simple event. Really enjoy the majlis. View this Fotopage entry
Idham Firdaus Alias
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008
Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka Majlis Berbuka Puasa ‘Alumi SMJSP-SPM97’ 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka 20 September 2008 Maklumat lanjut mengenai, Muara Sg. Duyong, Melaka.. http://www.amazingmelaka.com/2006/09/24/the-scenes-of-fishing-village-at-muara-sungai-duyung/(DISINI) AGENDA : 05.30pm - 6.00pm : Ketibaan suku-sakat “Alumni SMJSP-SPM97” dicheck point pertama "Pintu Gerbang Air Keroh" 06.15pm : Bertola... View this Fotopage entry
Mohd Shahril Mohd Shariff
Latest entry:Satu Pagi Di Stesen Keretapi
Lama betul aku tak update FP nie semua gara gara masa yg tak mengizinkan. Sekarang sibuk macam macam sibuknya...sibuk dengan kerja, sibuk dengan wife, sibuk dengan anak...... Lama tak berjalan ...so sekali ada kerja outstation kebetulan kena pulak kat kluang. Kluang? apa ada kat Kluang nie? Off course pada yg hardcore main town kluang nie mesti tau nya KLUANG STATION....dia punya Kopi O dengan Roti Bakar dia mmg mengugat kalbu. Kalau tak pi if dah sampai kluang mmg lah rugi,..... View this Fotopage entry
sabli dahrin
Latest entry:Happy Independance Day to Malaysia
* http://www.youtube.com/watch?v=97o22K6XL_8 ふり かえる と いつも きみ が わらって くれた かぜ の よう に そっと まぶし すぎて め お とじて も うかんで くる よ なみだ に かわってく きみ だけ を しんじて きみ だけ を きず つけて ぼくら は いつも はるか はるか とおい みらい お ゆめみてた はず さ たちどまる と... View this Fotopage entry
Bali 3
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
Azril Hafiz
Latest entry:Direktori Perkahwinan SehatiSejiwa.Com.My
http://www.sehatisejiwa.com.my/() Semua persiapan perkahwinan anda disini termasuk fotografi, rakaman, katering, kanopi, dewan, kek, hiasan bunga, mak andam, hantaran, pakej bulan mandu dan lain-lain. View this Fotopage entry
with sister in law
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
yani cd
Latest entry:::KaraOkE @ BuloH InN::
View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
Razak Othman
Latest entry:Mohamad Ikhwan & Anisshamilla
Just a glance of your wedding photo session..... View this Fotopage entry
zuraien aien
Latest entry:NIKAH 25/5/2008
View this Fotopage entry
Mohd Husainy
Latest entry:Pak Busu Terghimo Monantu
31-May-2008 Pak Busu menyambut menantu anak kedua beliau , aku agak BZ hari tu... oleh itu aku menarik diri dari menjadi Official Photographer(OP)... sebab takut tak dapat comitted to the job... tapi aku ada di situ juga... sebagai 'pak selit' wakakaka dengan Lens Putih 300mm APO HSM F2.8 G aku..... wakakakaka... in my dream... View this Fotopage entry
linda zainal
Latest entry:Bercuti di Sumedang, Bandung
Januari lepas aku ke Bandung cuti la kononnya..sebenarnya ikut family member ke sana sebab ada kenduri kahwen..pakcik member kawen orang sana so aku apa pagi sambil menyelam minum air la...perjalanan ke Sumedang jauh bangat..dari bandara di Bandung kami naik kereta mengharungi jalan yang macet (sesak) dan agak mencabar lalu lintasnya..hanya orang yang berani je leh bawak kereta kat bandung ni..trafik light seakan tiada fungsi pun...semua main redah je...ngeri gak la..cilok sana cilok sini..plakson (hon) me... View this Fotopage entry
beli nasi goreng
mohamad nasir shaari
http://alongarts.wordpress.com http://nasier.wordpress.com http://www.flickr.com/alongarts pepahal aku update kat atas ja :-D View this Fotopage entry
sherrina syed
Latest entry:Majlis Perkahwinan Azri dan Nadia
Date: 3rd May 2008 Time: 12pm Venue: Rumah pengantin lelaki di Shah Alam Aku, Wana, Awin dan Radzi mewakili rakan2 CBN yg lain bertandang ke kenduri di sebelah lelaki pula di Shah Alam. Kali ni best gile sebab ianya berkonsepkan tradisional Negeri Sembilan. Makanannya sedap (rendang nogori pun ado) dan konsep lauk didalam kuali benar2 menarik (lupa giler nak amik gambar). Pastu siap ada live band iaitu muzik tradisional Negeri Sembilan. Memang tak sah kan kalau takde lagu Minang dan Ayam Den Lapeh... ... View this Fotopage entry
Rombongan kami bersama pengantin
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Azmil Abdul Rahman
Latest entry::: Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan ::
Tarikh : 9hb Mac 2008 Tempat : Teluk Panglima Garang, Selangor Darul Ehsan Ex-MRSM Balik Pulau yang hadir ke Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan Dari kanan :: Azmil M :: Ayed G :: Syaznie G :: Anis G :: Shiha D :: Meha F :: Zack F :: Has D :: Nina M :: Q D :: Malik G :: Taufik K :: Ja'a F (Disebalik Malik :P ) View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
the radiohed
Latest entry:WIRED
another one made it... 8-) Currently listening to Miss Sarajevo by U2 View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
mohd danial
Latest entry:Job Vacancy
Cubicfoto is currently recruiting for two spots: 1. A part-time / full-time photographer. We are currently looking for a fun-loving individual between the age of 18 - 26, who is truly passionate about photography and is willing to learn new things along the way. Some basic knowledge or experience in photography, however, is necessary for the position applied. A basic DSLR kit + flash and a portfolio compilation are a requisite for the application. 2. A PR officer. We are currently seeking an organized... View this Fotopage entry
MK Fauzi Suhadi
Latest entry:Y.M. Tengku Rinanda Putri & Mohammad Najmie : Sheraton Hotel
* Berduet dgn http://azlee-samad.fotopages.com(Azlee-Samad) ;-) View this Fotopage entry
Darmansyah Abu Hanifah MALAYSIA Wedding Photographer
Latest entry:Selamat Tahun Baru
Rasanya belum terlambat lagi sy mengucapkan selamat tahun baru kepada semua rakan rapat dan juga rakan2 yg selalu menjenguk fotopages sy tidak kira yg pernah berjumpa sy ataupon sebaliknya. Semoga tahun 2008 ini penuh azam baru yg lebih bersemangat untk memajukan diri masing2. Di penutupan tajun 2007,Alahamdulillah sy akhiri dengan banyak rezki dari photography tidak mengira wedding atau pon job2 komersial yg lain.Kepada para pelanggan2 sy yg pernah menerima khidmat photography dari www... View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
atoi bolan
Latest entry:Buka Pose TTDI 2007
View this Fotopage entry
MyPhotographer Malaysia
View this Fotopage latest entry
FMJC Johor Community
Latest entry::: FMDC - Gunung Ledang Outing
Sagil 29 May – Sempena Hari Bumi Sedunia, sebuah komuniti maya yang mula mencipta popularity di Malaysia serta mempunyai beberapa lagi rangkaian komuniti di luar Negara seperti Singapura, Vietnam, Jepun serta beberapa Negara asia yang lain. [Gambar oleh Aminorazmi] Sejumlah 20 perserta telah menjayakan aktiviti ini dan disertai oleh model-model jelita iaitu perserta akhir Miss Sagil Universe. AskMe mendakwa beliau telah sampai di kaki Gunung Ledang menunggu rombongan yang lain seawall 7.30 pag... View this Fotopage entry
FMDC - Gunung Ledang Outing
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
kRie resQmedia
View this Fotopage entry
IMAGEWAVE PHOTOMEDIA
Latest entry:Airul&Norhana
View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
dugong senyum
Latest entry:Bagan Nakhoda Omar
View this Fotopage entry
d bin s
Latest entry:Wasiat Terakhir...
After 200 entries and 1181 fotos... tamat. :-D View this Fotopage entry
50L
idzwan idzanie baharom
Latest entry:KLFW 2006
KLFW 2006 venue : Sg. Wang Plaza res-q photogs : frycrax, krie, meredzone View this Fotopage entry
EastOne Photography
Latest entry:Merdeka 2008
Sambutan ulangtahun kemerdekaan Malaysia ke 51 View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Iman n Mas
Latest entry:Latest update of Myra & Irfan
Myra is now a "kakak" while Irfan is 2.5 months old... View this Fotopage entry
jali jali
Latest entry:ANak Siapa ni Eh?
View this Fotopage entry
afimon
shah rudy
Latest entry:porshe cayman
View this Fotopage entry
THEONE IMAGE
Latest entry:Calvin Klein
View this Fotopage entry
bimmer man
Latest entry:MOVING ON...
: : WELCOME TO : : http://zamfoto.com(zamfoto.com) http://zamfoto.com() View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
CST Production
Latest entry:update lagi..
plzz logon to our official website for more picture and slide show... tq click here-->> http://cstproduction.com View this Fotopage entry
Mohd Zaki Mohd Amin
Latest entry:Goodbye, Fotopages ...
After being busy for too long + no time to go out take photos, I decided that it is time to move on now ... henceforth I am now officially announcing that I will cease all Fotopages activities from this entry onwards, and will delete my Fotopages account in September 2008. However, my photos can still be seen here ... http://www.flickr.com/photos/petrofsky77(Click Here To Go To My Flickr!) Last but not least, thank you all for taking the time to view my Fotopages ... It's been a wonderful 4 years wit... View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Amy Shazriena
Latest entry:My Best Buddy.......
Nielah best buddy aku :-D ....Cik Nora.....Dia nie bekas budak sek arab... xpi kepala dia best.... :-> layan bak kata fara fauzana ( Fafau ) :ty_ty: aku senang kalau nak bercerita problem aku kat dia...selain penyimpan rahsia aku yang sah dia juga penasihat yang baik..... :angel_fly: Pada Nora aku sayang ko sampai bila2 :flowers: Cik Nora vs Cik Amy Nora bersama Maisarah View this Fotopage entry
Ceria sentiasa
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
spyz spyz
Latest entry:gambar tanpa makna
ye ke?? View this Fotopage entry
nine fotopages
Latest entry:Zulfika & Haida
View this Fotopage entry
zhoulsz nesferath
Latest entry:Cuti-Cutian Ke Pangkor 20.5.06
Aku tak sempat nak snap banyak gambar. Aku ingat bila kawan kawan dah upload diorang punya gambar, aku nak cilok saja dari sana. Anyway, ini saja yang ada dalam kamera aku. Lain kali aku cuba snap banyak banyak k. View this Fotopage entry
Yantzen & Joe Wings bergambar riang bersama idola mereka. ;p
nazli paloma
View this Fotopage latest entry
Mok Nik
Latest entry:Yellowstone National Park - The Mud Volcano
The Mud Volcano and the Sulfur Caldron is probably the best smelling area in the park (not that other areas don't effuse hydrogen sulfite, but the most impressive arouma has to come from around here!). The sulfur caldron is among the most acidic spring the park, with a PH of 1-2 (that's close to one molar of strong acid!). View this Fotopage entry
The Mud Volcano
kayu sakti
Latest entry:{ Padang, Indonesia }
View this Fotopage entry
meraikannya
cili api
Latest entry:another hiatus
i'm currently tight with my work schedule. will not be uploading for maybe a week or so. plus i am currently losing my voice and i want it back. :-( Sad Chili View this Fotopage entry
Final score... Malaysia 4 - Germany 4
Dark Emperor Bug Vengeance The Sleepless Malice
Latest entry:Heppi Besday Aie Shin Chan!!.........semua orang kata aku gemuk
mlm 25 haribulan aku gi pizza hut bukit bintang,celebrate besday aie shin chan best makan pizza free hehe.....time kasih pada aie n rina :D gamba tak banyak...sebab aku lebih banyak makan dari ambik gambo kehkeh semua geng2 kata aku gemuk skang,yien ngan ika pun kate aku gemuk masa openhouse haritu ..mmg gemuk pun,makan tido jek start dari bulan pose haritu LOL btw,aku skang takde shot gamba2 terbaru..sbb aku busy layan ps2 tengah ketagih main NFSU 2... so pasni aku post gamba2 lama je tunggu abis ... View this Fotopage entry
antara korum yg hadir

View this Fotopage latest entry
xx xx
View this Fotopage latest entry
Mohd Syahrizan Senan
View this Fotopage latest entry
alesya irdina
View this Fotopage latest entry
queen nr
View this Fotopage latest entry
risya R S
View this Fotopage latest entry
xyz xyz
View this Fotopage latest entry
dhen la dhen
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016